Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Familjen Edengrand - 4 januari 2009 23:23

Idag ville Elias absolut leka med en kompis. Vincent ringde och Elias packade ihop sitt guitarr hero spel. Precis när jag lämnat honom där kom jag på att vi glömt hans mediciner, så det blev till att köra hem igen och hämta hans kortison tabletter som han ska ta tre gånger om dan - en burk om dagen...Sen blev det till att köra en sväng till sjukhuset och hämta emlaplåster inför i morgon. Då är det dax för två cytostatika. De som han tycker är värst av alla. Den i benet gör ont och är läskig och vincristinet - den får han ont i kroppen av. Dvs både pest och kolera på en gång, stackarn.

Jag hämtade upp vär vän Ingrid i stan. Sen åt vi både gott och mycket. Ett glas vin därtill, knäckte nötter och hängde framför brasan. Puh varmt.

Tova kom och hälsade på Beatrice. De busade och hade jätteroligt. Skönt att hon också fick leka med en kompis för hon tycker det är så trist när vi inte kan "göra" nåt.

Elias gamla lärare, Linn ringde och undrade hur läget var med Elias och familjen. Berättade att hon var ledsen för att hon fick veta av Louise på stan. Hon kommer och hälsar på inom kort vilket Elias ser fram emot. Blev glad att hon ska komma.

Chrille har fogat toaletten här nere. Det blev snajsfullt på riktigt. Nu behöver vi bara en toalettstol och ett badkar... vask och Co står i garaget för ihopmontering.

Bitte ringde vid sextiden och sa att Elias hade ont i ryggen och orkade inte vara upp mer. Tre timmar orkade han. Det är mer än han orkat de sista dagarna. Ändå är det kompisarna som är halva medicinen. Utan dem skulle han bara bli ett skal utan innehåll. Gick och la sig tidigt. Trött. Orolig inför morgondagens behandling.

Ovido - Quiz & Flashcards