Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Familjen Edengrand - 8 januari 2009 21:39

Det bästa man kan ha är bra vänner! Jessica kom förbi på förmiddagen och flyttade runt möblerna på hela ovanvåningen. Snabbt och lätt. Tänk om vi haft hennes energi...  Hon är helt makalös! Det blev superbra.

Elias har mått lite bättre idag. Skönt!!! Så idag blev det av. Bara en ombokning idag. Hmm, vi vet inte vilken i ordningen men de var trevliga och sa att det inte var några problem. Vi ringde storebror Anton som hängde med. Vi hade kul och trevligt. Elias kämpade så gott han orkade. Efter en timme fick vi nästan bära honom i trappan. Benen vek sig och han var helt slut.

Vi var så glada över att Elias orkade, så vi slog på stort och gick tvärs över gatan till chinarestaurangen. Alla blev jätteglada. Åt så det stod härliga till. Elias sa att han fick extra krafter av kinamaten.

Av Familjen Edengrand - 8 januari 2009 10:05

Hej på Er alla vänner!

Snart är julen slut (om man nu inte vill fira den än till påska..). Vad skulle passa bättre än att komma hit och "julplundra" på söndag morgon? Dvs vi bjuder in Er till frukost med nybakat bröd, kaffe, the, pepparkakor, julgodissmarr och annat vi hittar i kylen och skafferiet. Ta med något gott om  Du/Ni vill för att öka på buffén, men kom hellre utan än att stanna hemma. Det kommer finnas gott till alla!

Vi skulle bli så glada om Ni kom. Elias tyckte detta var en glimrande idé. Alla vänner är lika välkomna! Huset har stort hjärterum så....VÄLKOMNA!

...om Ni vet på förhand att Ni kommer kan ni väl bara lämna att kort meddelande på nåt sätt , så vi har en hint om hur många vi blir.

Vi ses på söndag vid 10 snåret.  

Kram från oss alla!

Ovido - Quiz & Flashcards