Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Familjen Edengrand - 6 januari 2009 01:29

Elias har legat i soffan i princip hela dagen. Spelat lite dataspel. Vill tjäna pengar så han kan köpa sig fler spel. Vem kan klandra honom? Det är inte så kul liv han lever. Vad ska han göra när han inte orkar vara uppe och springa som alla andra? Han orkar ju knappt gå och fixa sig själv ett glas mjölk. Gillar lego, men har svårt att bygga med det för han inte har kraften att sätta ihop bitarna... Är så trött att han har svårt att koncentrera sig på att läsa böcker. Lägger sig tidigare än innan på kvällarna och sover längre på morgnarna.

Eftersom Elias så gärna ville utnyttja sin julklappscheck på game, så åkte vi på en runda med bilen. Men Elias orkade inte med det. Behövde sitta hela tiden. Behövde stötta att bara gå. Har ont i kroppen från och till. Har blivit svullen om kinderna av kortisonet.Elias blir sugen på mat hela tiden. Vill ha alla möjliga maträtter. Helst salta. Sent på kvällen blev han helt "besatt". Ledsen och ville bestämt han kräftor, pytt i panna eller cheeseburgare.Christer körde då och handlade det till honom. En hel påse full med 10 chesseburgare utan gurka, så han kan värma dem när han vill. Då log han lite. Tyckte det var busigt (och bussigt).

Christer och jag är också ganska trötta. Christer har ont i ryggen, men beställt en tid till en naprapat tills i morgon. Jag har "spanat" in en spikmatta. Det kanske kan vara något som kan hjälpa honom?

Fixa iordning huset så det inte finns grejer överallt som vi snubblar över - det skjuter på vi till imorgon. Imorgon gör vi lika dant, precis som vi gjorde igår. Orkar inte. Vi har nog haft för mycket med allt som hänt oss det senast halvåret, så vi måste också unna oss att bara sitta lite ett tag till. Här är rent, men -suck- så rörigt. Ok, lite gör vi de flesta dagar, men med betoning på lite.

Ovido - Quiz & Flashcards