Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Familjen Edengrand - 2 februari 2009 18:31

Beatrice fick gå till skolan i Elias fjolårsvinterkänger strl 36, för hon har växt ur sina egna. Lite för stora - hon har själv strl 32. Så jag fick akut köpa ett par nya och det var ingen lätt match eftersom all rea är i princip slut. Det blev ett par på strl 34/35.

Elias är ytterligare sämre. Febern stiger och han är helt utslagen. Idag sitter han inte uppe alls - orkar inte ens äta. Bara fått i sig några minituggor av en chickenbits som han ville ha. Blekare än vit och hans (vilo)puls är uppe i över 150. Har också börjar att kräkas. Tror dock inte att detta beror på kräksjuka utan på hans allmäntillstånd som förvärrats. Läkarna ordinerat kortison igen, bredspektra penicillin, tagit 3 blododlingar och ska utreda vidare vad detta kan bero på. Ska göra en ny CT-skalle, lungröntgen, ultraljudsundersökning av hjärtat, barnpsykiatriker och sen skulle de ev. göra en magnetröntgen och göra en ny undersökning hos ögonläkaren eftersom han upplever att han ser suddigt och dubbelt. Kanske även medicinera mot de höga fetterna i blodet. Det enda positiva i det hela är att han faktiskt inte har ont och tar ingen smärtstillande medicin - nåt som är bra.

Det känns verkligen ledsamt och oroligt. Så här sjuk har han inte sett ut sedan vi kom hit (bortsett från att då hade han kraftiga smärtor). Vi inser att det blir flera dagar här och allt vi kan göra är hålla om honom och bara hoppas...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards