Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Familjen Edengrand - 1 februari 2009 19:42

Elias blev sämre. Febern steg så det var bara att åka in. Just nu väntar vi på att läkaren ska komma och ordinera vad som ska hända just nu ikväll. Prover har vi förberett med att sätta på emlakräm på porten.

Elias är ledsen. Grät när han förstod att vi skulle åka in. Hundarna blev också ledsna. Elias ville ha med sig dem in - men fick bara gosa ett snabbt farväl.

Av Familjen Edengrand - 1 februari 2009 17:30

Dagen idag är inte bättre än i går. Så Chrille och jag bestämde oss för att försöka få ut Elias i friska luften. Det har ju kommit snö! Så vi klädde oss alla i flera varma lager med kläder så vi knappt kunde röra oss. Satte Elias i rullstolen, kopplade hundarna, tog fram snowracern och satte Beatrice på den. Hundarna drog Beatrice och hon tjöt av glädje över denna färd mot backarna. Elias orkade inte alls med att åka en enda gång. Vi försökte få honom att gå sakta med stöd av rullstolen. Han klarade strax över 50m sen fick han håll och var helt slut. När vi kom in var hans läppar vitblå av ansträngningen, så vi fick lite skrämselhicka, men när han la sig ner i soffan fick han lite bättre färg igen.

Isabelle (och Karin) från avdelningen kom förbi och hälsade på medan de väntade på sina provsvar. Beatrice och hon hade urkul och skrek av skratt av alla upptåg de hade för sig.

Melanie (och Cecila) kom också förbi. Melanie ville träffa Elias, men han orkade inte alls utan sov i princip hela tiden de var här.

Upptäckte att han nu börjat få feber också - 38,3. Så nu får vi hålla koll och blir den högre - så är det bara att ge sig iväg hemifrån... Väskan är packad.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards