Alla inlägg den 29 september 2008

Av Familjen Edengrand - 29 september 2008 11:14

Sovit i princip hela natten. Bara varit uppe och kissat flera gånger. Han har 5 liters dropp, så det pressar på ganska ofta. Dagen blåsrekord blev 600ml.

Varit trött under hela förmiddagen. Har ont i ryggen och har huvudvärk. Kuratorn varit här för samtal kring Elias och oss och "praktiska" måsten såsom försäkringskassan och barnförsäkringen.

Orkade sitta en del i rullstol och har varit på avd. kök för första gången och ätit en liten liten bit fläskpannkaka, senare under kvällen en liten liten bit pizza. Drickan trugade vi i honom under förmiddagen, men drack själv på kvällen! Yes! Om han äter så slipper han att få en sond eller knapp inopererad, så vi är glada. Små små steg i rätt riktning! Varje framsteg är ett steg närmare mot att bli frisk.

Fortfarande ringer det "alla prover visar att han svarat bra på sin behandling". Doktor Jesper säger att de inte kan garantera att alla blir bra, men vi vägrar ta in ev. negativ information. Det kommer bli bra med Elias! Han kommer att bli helt frisk! Vi har bestämt oss för det!

Lillasyster Beatrice hälsat på en liten stund. Fick hålla sig på avstånd eftersom hon är lite förkyld.

Senare under eftermiddagen kom Elias bästa kompis Vincent och hälsade på tillsammans med mamma Bitte och pappa Erik. Han blev så jätteglad!!! Han tom skrattade. Härligt!

Ovido - Quiz & Flashcards